Árak - mosogatógép javítására


  Mosogatógép javítását jelenleg nem tudjuk vállalni!

 • - Munkadíjak : 9.500 Ft - 18.000 Ft-ig.

 • - Beépített gép esetén a ki és beépítés díja: 2500 Ft

 • - bevizsgálási díja*: ha javítást NEM rendeli meg!

  Pesti oldal*: 9.500 Ft

  Budai oldal*: 9.500 Ft

  Vidék*: 9.500 Ft részletekért telefon érdeklődjön
  / Fót, Mogyoród, Kerepes, Kistarcsa, Csömör, /

 • - Kiszállási díj: Minden esetben díjtalan.

Gyakran feltett kérdések:


Mitől függ a munkadíj összege?

A munkadíj az adott hiba nagyságától, a készülék típusától függően a fent megadott ártartományon belül kerül meghatározásra.A mosógép típusától,márkájától és a hibától függően a javítás akár a 2 órát is meghaladhatja!

* Mikor érvényes a bevizsgálási díj?

Ha gazdaságtalan lenne a készüléket megjavíttatni és Ön úgy dönt, hogy nem rendeli meg a javítást, kizárólag akkor számítom fel a fent látható bevizsgálási díjat! Ilyenkor a végösszeg a fent látható bevizsgálási díj!

Valóban megfizethető munkadíjak?

Természetesen a kérdésre a válasz szubjektív, de ha a piaci árakat nézzük akkor mindenképpen korrekt, megfizethető díjak. Ha belegondolunk, hogy autóval közlekedik a mosógépszerelő ezáltal parkolódíjat, üzemanyagot, szervizelési díjakat fizet, ezenkívül az alkatrészeket beszerzi, (mert sajnos kamionnal nem járat több mint 10 márka különböző alkatrészeivel),telefonköltséget fizet, járulékokat.....

Mire figyeljen mielőtt mosógépszerelőt választana:
- Kizárólag olyan szervizet válasszon, aki előre feltünteti részletesen az árait! Az olyan mosógép szervizeknél ahol nincsenek feltüntetve az árak, a végösszeg akár a több 10 ezer forintot is meghaladhatja!

- Ne feledje a "legolcsóbb" lesz végül a legdrágább!

- Keressen véleményt az interneten az adott mosógépszerelőről! Sajnos sok "kókler" megjelenik a piacon tapasztalat, szaktudás, iparengedély nélkül....

- Ne feledje egy háztartási gépszerviznek vagy egy mosógép szerviznek mindig nagyobb a fenntartási költsége az alvállalkozókkal, alkalmazottakkal, helyiségek fenntartásával együtt, mint az egyéni vállalkozónak, ebből adódóan magasabb áron kell dolgozniuk!

Minden esetben javaslom a telefonos egyeztetést! A fent feltüntetett árak munkadíjak, a beépítésre kerülő alkatrészek árát nem tartalmazzák!