Árak - mosógép javítására


 • - Munkadíjak: 9.000 Ft - 15.000 Ft-ig. Kivéve: csapágyazás, dob csere

 • - Bevizsgálási díj*: ha javítást NEM rendeli meg!

  Pesti oldal*: 8.990 Ft

  Budai oldal*: 8.990 Ft

  Agglomeráció*: 8.990 Ft részletekért telefon érdeklődjön
  / Fót, Mogyoród, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Gödöllő /

 • - Kiszállási díj: Minden esetben díjtalan.

 •  
 • Az árak adott gép típusától, évjáratól, lehasználtságtól, hibától függően változnak, csak a helyszínen tudunk pontos árajánlatot adni! Egy adott problémát több hiba is okozhat! Esetek döntő többségében az első kiszálláskor elhárítom a hibát, előzetes típus és hibajelenség ismeretében!

Gyakran feltett kérdések:
Mitől függ a munkadíj összege?

A munkadíj az adott hiba nagyságától, a készülék típusától, korától függően a fent megadott ártartományon belül kerül meghatározásra. A mosógép típusától, márkájától és a hibától függően a javítás akár a 2 órát is meghaladhatja!

* Mikor érvényes a bevizsgálási díj?

Amennyiben a hiba nem jelentkezik vagy ha gazdaságtalan lenne a készüléket megjavíttatni és Ön úgy dönt, hogy nem rendeli meg a javítást, kizárólag akkor számítom fel a fent látható bevizsgálási díjat! Ilyenkor a végösszeg a fent látható bevizsgálási díj!

Csapágyas a mosógépe?

Amennyiben hangos, "morgó" hangot ad a mosógépe, nagy valószínűséggel a csapágy hibásodott meg. Felültöltős mosógép esetében a helyszínen elvégezzük a csapágycserét, a végösszeg típustól függően 20-30 ezer forint közé tehető.

Sajnos elöltöltős mosógép esetében helyszínen nem megoldható a javítás, így elszállítjuk a készüléket a műhelybe és darabokra szedjük a készüléket. Mai mosógépek jelentős részének már sajnos ragasztott az üstje (nem csavarkötéses), így a javítása bonyolultabb, költségesebb. Elöltöltős mosógép esetében a javítás végösszege típustól függően 35.000 Ft – 45.000 Ft közé tehető. A helyszínen felmérjük a készülék állapotát és eldöntjük, hogy megéri-e javíttatni vagy sem.

Valóban megfizethető munkadíjak?

Természetesen a kérdésre a válasz szubjektív, de ha a piaci árakat nézzük akkor mindenképpen korrekt, megfizethető díjak. Ha belegondolunk, hogy autóval közlekedik a mosógépszerelő ezáltal parkolódíjat, üzemanyagot, szervizelési díjakat fizet, ezenkívül az alkatrészeket beszerzi, (mert sajnos kamionnal nem járat több mint 10 márka különböző alkatrészeivel), telefonköltséget fizet,járulékokat.....
 

Mire figyeljen mielőtt mosógépszerelőt választana:
- Kizárólag olyan szervizet válasszon, aki előre feltünteti részletesen az árait! Az olyan mosógép szervizeknél ahol nincsenek feltüntetve az árak, a végösszeg akár a több 10 ezer forintot is meghaladhatja!

- Ne feledje a "legolcsóbb" lesz végül a legdrágább!

- Keressen véleményt az interneten az adott mosógépszerelőről! Sajnos sok "kókler" megjelenik a piacon tapasztalat, szaktudás, iparengedély nélkül....

- Ne feledje egy háztartási gépszerviznek vagy egy mosógép szerviznek mindig nagyobb a fenntartási költsége az alvállalkozókkal, alkalmazottakkal, helyiségek fenntartásával együtt, mint az egyéni vállalkozónak, ebből adódóan magasabb áron kell dolgozniuk!

Minden esetben javaslom a telefonos egyeztetést! A fent feltüntetett munkadíjak, a beépítésre kerülő alkatrészek árát nem tartalmazzák! Az árak nem minősülnek ajánlattételnek!